TÖKÉLETES MASSZÁZSMEDENCÉKET ALKOTUNK
TÖKÉLETES MASSZÁZSMEDENCÉKET ALKOTUNK
FORRADALMIAN ÚJ KÜLSŐ A BMW DESIGNEREI ÁLTAL
FORRADALMIAN ÚJ KÜLSŐ A BMW DESIGNEREI ÁLTAL
A JÖVŐ MASSZÁZSMEDENCÉI A CALDERÁTÓL
A JÖVŐ MASSZÁZSMEDENCÉI A CALDERÁTÓL

KIEGÉSZÍTŐK

ÉLMÉNY SZEMÉLYRE SZABOTTAN!

THERMOTETŐK ÉS TETŐEMELŐK

Egy jól megtervezett jakuzzi thermotetőnek, valamint egy könnyen kezelhető emelőnek kulcsszerepe van a masszázsmedencék hatékony használatában. Szerencsére számos emelő között válogathatunk, így könnyű megtalálni azt, amely a leginkább megfelel nekünk. A jakuzzi thermotető emelő kiválasztásánál a legfontosabb szempontunk az lehet, hogy mennyi hely áll a rendelkezésünkre a masszázsmedence mellett, ugyanis a hőszigetelő tető az oldalra nyitáskor egy íven fog mozogni, és ezen az útján semmi sem akadályozhatja a haladását.

ProLift III jakuzzi tetőemelő

Az erős ProLift III emelő két gáztöltésű lengéscsillapítójával egyenletesen és halkan működik. A munka érdemi részét a rugók végzik, ezért a takaró felemeléséhez és áthelyezéséhez minimális erőkifejtés szükséges, még a nagy medencék esetében is. Mozgatásához 60 cm tér kell.

ProLift II jakuzzi tetőemelő

Felépítésében hasonlít a ProLift III-ra, de a ProLift II egyetlen gáztöltésű lengéscsillapítót alkalmaz. Ehhez a modellhez legalább 60 centis mozgástér szükséges a megfelelő működéshez, ugyanis ekkora hely szükséges a  medence melletti lebillentéséhez.

ProLift IV jakuzzi tetőemelő

Ha egy masszázsmedence közvetlen közelében – például a medencét körülvevő faszerkezet, vagy a fölé épített tető miatt – korlátozott a mozgástér, a ProLift IV emelő függőlegesen, a medence mögött is képes elhelyezni a takarót. Mindössze 18 centis mozgásteret igényel.

ProLift jakuzzi tetőemelő

A ProLift egy nagyszerű alapmodell; a takaróhoz és a medence burkolatához is illeszkedik, valamint egy beépített biztonsági zárral is felszerelték. Csak felemelkedik, a takaró odébb siklik, és redőkbe rendezőik. Legalább 35 centis mozgástérre van szüksége az akadálytalan mozgáshoz.

A jakuzzi tető funkciója

A Caldera thermotetőt úgy tervezték, hogy a lehető legtöbb energiát takarítsa meg. Tömítése a medencébe zárja a meleget, így a működtetési költségeken sokat spórolhatunk. Kúp formájúak, így lecsorog róluk a víz, és rendkívül tartósak, tengeri hajókon használt műanyagból készülnek.

Miért fontos a thermotető?

A masszázsmedencék vizét az emberi test hőmérsékletéhez közeli hőfokon kell tartani, és erről nagy hatékonyságú elektromos fűtőrendszer gondoskodik. A masszázsmedence fűtése nagyjából óránként bekapcsol, és pótolja az elvesztett hőt, ami elsősorban a nyitott vízfelületen át távozhat.

SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK

Lazítsunk saját zenéinkkel!

A komplett házi szórakoztató rendszer a kulcsa annak, hogy kikapcsolódjunk, magunk mögött hagyva a mindennapi feszültséget kitisztuljon a fejünk. Egy masszázsmedencében kialakított szórakoztató rendszerrel mindez fokozható, hisz tévénézés, illetve zenehallgatás közben a simogatóan meleg vízbe merülünk, és stresszűző masszázzsal kényeztetjük magunkat. Mi lenne ennél nagyszerűbb a lazításhoz?

Zenehallgatás határok nélkül

A zenelejátszó rendszereket olyan speciális hangszórókkal szerelték fel, amelyek révén a masszázsmedencén belül, de akár kívül is élvezhetjük kedvenc dalainkat. A kiváló teljesítményű hangrendszer a medence mellől is élvezhető..

Vezeték nélküli technológia

Ez a szórakoztató rendszer lehetővé teszi, hogy kényelmesen hallgathat zenét bármilyen Bluetooth kompatibilis eszközről még nagyobb távolságról is úgy, hogy az eszközzel tovább is finomíthatja a hangzást.

Low Profile hangszórók

Music Ready-t az Utopia modell eleve tartalmazza a három pár “alacsony profilú" integrált hangszóróval, ami körülveszi a fejpárnát, és kiváló zeneélményt nyújt. Ez megrendelhető több Vacanza sorozatú medencéhez is.

TOVÁBBI KIEGÉSZÍTŐK

A TÖKÉLETES ÉLMÉNY ÉRDEKÉBEN HASZNÁLJUK AZ EXTRA KIEGÉSZÍTŐKET IS!

Polimer lépcsők

Ez a gazdaságos, valamivel több, mint 80 centis lépcső tartós, súlya könnyű. A  medencék burkolatával azonos színekben kapható.

Az EcoTech lépcsők

A lépcsők a masszázsmedencéből történő biztonságos ki- és beszállás alapkellékei. Az EcoTech® lépcsők ugyanabból az anyagból készültek, mint az EcoTech medenceburkolatok.

Avante lépcsők

Ez a kétszintes lépcső az Utopia  modellekhez kapható, és népszerű a tengerentúlon, mert igen masszívak, erősek.

A párnák cseréje

A párnák 5-10 év alatt megfakulhatnak. Amikor eljött az ideje a párnák cseréjének, forduljunk a Caldera Spas helyi értékesítőjéhez, ahol az adott modellhez illő párnákból választhatunk.

Jakuzzi napernyő

A nagyméretű, csaknem három méter átmérőjű ernyő a masszázsmedencét, vagy az előtte lévő teret árnyékolja. Alapja a jakuzzi alá esik, hogy stabilan álljon. Az ernyő anyaga krémszínű, illetve tengerészkék.

Kapaszkodó

A kapaszkodó szükség szerint állítható, tehát a hajlított felső rész befelé és kifelé is nézhet. A kapaszkodó felfogató alaplemeze hosszan benyúlik a burkolat alá, így tökéletesen biztonságos.