SpaTrend MAX City Jakuzzi Vásár – Szeptember 7-15.

A SpaTrend MAX City bemutatóterme felkészült az igazi jakuzzi szezonra, így az ősz kezdetén a nemrégiben teljesen átalakított, kibővített és felújított masszázsmedence bemutatóterem csordultig megtelt a 2019-es év legújabb és legmodernebb Caldera masszázsmedence modelljeivel, melyek a piacon egyedülálló és kiemelkedő tulajdonságokkal bírnak.

Hogy mitől olyan különlegesek a Caldera masszázsmedencék?

A SpaTrend Max City bemutatótermében felsorakozó Caldera jakuzzik 100%-os szigeteléssel rendelkeznek, így rendkívül energiatakarékosak. Bármely enteriőrbe, és kertbe, teraszra tökéletesen illeszkednek, szinte belesimulnak a környezetbe, ami nem véletlen, desigjuk a BMW mérnökei gondos tervezésének eredménye.

A medencék szűrése is egészen egyedülálló a piacon, mert a Caldera medencék rendelkeznek a legnagyobb szűrőfelülettel.

A Caldera masszázsmedencék vízkezeléséről gondoskodó, a legújabb technológiával működő sóbontórendszert a SpaTrend MAXCity Jakuzzi Vásáron ismerheti meg először a nagyközönség.

A 2019-es innovatív technológia lényege, hogy a sóbontórendszer teljesen automatizált módon adagolja a jakuzzi vizéhez a klórt, így csökkentve a víz klórtartalmát, lehetővé téve azt, hogy szinte gondozás nélkül a jakuzzi vize mindig kristálytiszta és tökéletes maradjon. Ennek köszönhetően nem kell aggódni, ha ön egy hosszabb utazásra készül, a jakuzzi vizét akár több hétre is felügyelet nélkül hagyhatja.

A SpaTrend MaXCity Jakuzzi Vásáron a többtucat Caldera masszázsmedence modell között, a gyártó csúcsmodellje, a nyolcszemélyes Caldera Cantabria is megtekinthető lesz. A Cantabria jakuzzi egyedülálló ultra masszázsa 6 különböző hidromasszázsprogrammal gondoskodik a teljes testmasszázsról.

Látogasson el a SpaTrend MAXCity masszázsmedence bemutatótermébe szeptember 7. és 15. között, és találjon rá arra a Caldera jakuzzi modellre szakértők segítségével, mely leginkább megfelel az Ön igényeinek.

Kérjük, az alábbi rövid űrlap kitöltésével jelezze érkezési szándékát, hogy a SpaTrend MAXCity jakuzzi szakértői felkészülhessenek az Ön fogadására:
NYITVA TARTÁS: H-SZo: 10.00-20.00 V: 10.00-19.00.

Kérjük, az alábbi rövid űrlap kitöltésével jelezze  érkezési szándékát, hogy felkészülhessünk az Ön fogadására: