A SpaTrend Szüreti Jakuzzi Kiállítás és Vásárról

Hogyan kapcsolódik a szüret, a minőségi bor a jakuzzizáshoz?

Elsőre talán furcsán hangzik ez a párhuzam, mégis rengeteg kapcsolódási pontot fedezhetünk fel a minőségi bórkóstolás élménye, és a pezsgőfürdőzés relaxáló luxusa között.

Talán érdemes lenne meghatározni, hogy milyen a tökéletes bor, s hogy milyen a tökéletes masszázsmedence. A kettő összhangja pedig olyan prémium élményt nyújt, melyben még biztosan nem volt része. Októberben a SpaTrend Szüreti Jakuzzi vásáron rátalálhat a masszázsmedence és bor tökéletes harmóniájára, mert vadonatúj Caldera medencéjében kedvenc borát kortyolgatva a kényeztetés legmagasabb fokát élheti át.

A SpaTrend MAXCity Caldera jakuzzi szakértői egész októberben segítségére lesznek abban, hogy megtalálja a kertjébe, teraszára illő tökéletes Caldera masszázsmedence modelljét. Akár egy intim kétszemélyes modellre vágyik, akár a szélesebb baráti körével fürdőznek otthonában szívesen, a SpaTrend MAXCity Caldera bemutatótermében rátalálhat arra a jakuzzira, mely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Szüretelje le a Caldera jakuzzi kedvezményeket október 1. és 30. között a SpaTrend Szüreti Jakuzzi vásáron, és az újborokat már saját masszázsmedencéje habjaiban elmerülve kóstolgathatja.

2019. október 1- 31.

NYITVA TARTÁS: H-SZo: 10.00-20.00 V: 10.00-19.00.

Kérjük, az alábbi rövid űrlap kitöltésével jelezze  érkezési szándékát, hogy felkészülhessünk az Ön fogadására: