Caldera jakuzzi vakáció! 

Korlátozott darabszámban akár raktárról is kiszállítjuk a masszázsmedencéjét! 

Élje át a nyár legszebb pillanatait otthonában a legújabb Caldera jakuzzi modellben fürdőzve, melyet most kiemelt kedvezménynel vásárolhat meg! 

Jakuzzik már akár 1,3 M Ft árelőnnyel!

A nyár nem lenne teljes a családi fürdőzés, godtalan kikapcsolódás élménye nélkül. Kertünkben egy saját masszázsmedencével bármikor, időjárástól függetleül kellemes, meleg vízben lazulhatunk el szeretteinkkel. A Caldera jakuzzik kiváló minőségében garantáltan nem fog csalódni. A jakuzzi üzemeltetése, a vízminőség folyamatos biztosítása gyerekjáték, a Caldera “okos" masszázsmedencék elvégzik Ön helyett a víz tisztántartását, Önnek nincs más dolga, mint elmerülni a kellemesen meleg, vagy épp hűsítő habokban, mert a víz hőfokát ön szabályozza!

MaxCity Caldera jakuzzi vásár jakuzzik akár 1.3 M Ft árelőnnyel

2020. MÁJUS- JÚNIUS 

A Caldera Jakuzzi Vakációs Vásáron akár 1,3 millió Ft-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a 2020-as legújabb Caldera masszázsmedencéket. Tudja meg elsőként a Caldera Jakuzzi Vásár kedvezményeink mértékét!

Tájékoztassuk Önt a Caldera Jakuzzi Vakációs Vásár kedvezményekről?


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltetõ Általános Szerzõdési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Tekintse meg 3 dimenziós virtuális bemutatótermünket!

MASSZÁZSMEDENCE VÁSÁRLÁS KÖNNYEDÉN

Amint megszületett az elhatározás, hogy masszázsmedencét vásárolnánk, érdemes összehasonlítani a különböző méretű és felszereltségű modelleket. Így biztos, hogy az ideális masszázsmedencét választjuk. A döntést megkönnyítendő, számos eszközt alkalmazhatunk a CalderaSpas jakuzzik oldalán. A megfelelő modell kiválasztásához érdemes bejelentkezni a legközelebbi CalderaSpas masszázsmedence szalonba, hogy az áhított modellt ne csak virtuálisan, hanem a valóságban is kipróbálhassuk. Ez a legjobb módja annak, hogy megtapasztalhassuk azt az élményt, amit ez a kiváló masszázsmedence nyújthat.


Ahhoz, hogy eredményes legyen a vásárlás és minden elképzelés megvalósulhasson, a Caldera Spas segít felkészíteni a lakást és a kertet a masszázsmedence fogadására.


Ha szeretné katalógusunkat tüzetesen átolvasni, és szeretné megmutatni családtagjainak, ismerőseinek, igényelje nyomtatott formában, és mi néhány napon belül elpostázzuk Önnek.