EGYEDI DESIGN
A CalderaSpas-t a részletei is megkülönböztetik más jakuzziktól

Miért fontos a design?

Azért fontos a masszázsmedence jó kinézete, mert nap-mint-nap látjuk jakuzzinkat, és jó szívvel kell tudjunk együtt élni vele.

Alakítsa kedve és szükségletei szerint új masszázsmedencéjét!

Válasszon számos szín és burkolat közül, tekintse meg a továbbfejlesztett medencevilágítást vagy rendelje meg az opcionális multimédiás rendszert. Ennyi választási lehetőséggel könnyű megtalálni az életviteléhez és otthonához legjobban illő medencét!

KÜLSŐ MEGJELENÉS. Azért, hogy masszázsmedencéje a lehető legjobb hatást gyakorolja életére, és hogy minél gyakrabban használja, fontos, hogy olyan modellt válasszon, mely tökéletesen illik az Ön által megálmodott helyre és hosszú időn át ellenáll a természeti hatásoknak. Tekintse meg az Utopia sorozat modern vonalvezetésű Avante burkolatát vagy a Paradise és Vacanza sorozat EcoTech borítását – mi megtaláljuk otthona stílusához legtökéletesebben illő Caldera medencét!

Belső részletek

Az átgondolt tervezési folyamat során a tervezők nem álltak meg az akril medencék lendületes vonalvezetésénél, de még a medencefenék, és a párnák formáját is újragondolták!

Sok színű világítás

A színes világítás varászlatos hangulatot teremt. Mindhárom masszázsmedence család egyedi világítással rendelkezik, hogy kiemelje és kiegészítse a medence szépségét és eleganciáját.

Megnyugtató zene

A választható szórakoztató rendszer lehetővé teszi, hogy a vízálló hangszórókon keresztül élvezze az Ön által kiválasztott zenét jakuzzizás közben. A zene segíthet az ellazulásban.

Jakuzzi vízesés

A CalderaSpas masszázsmedencékben felbukkan egy szórakoztató elem, a vízesés, ami különösen látványos sötétedés után, és a gyermekek is nagyon kedvelik. 

Külső világítás

A CalderaSpas medencék éjszakai használatát segíti a sarkoknál elhelyezett derengő világítás, ami biztonságosabbá teheti jakuzzi környezetét is.

Lcd televízió

A gyártó lehetőséget teremt arra, hogy masszázsmedencénkben filmeket nézzünk, és ezzel teljesebb legyen ismerőseink, hozzátartozóink kikapcsolódása.