FORMAI KIALAKÍTÁS
A CalderaSpas folyamatos fejlesztésekkel tökéletesíti, finomítja a jakuzzik hidromasszázs rendszerét

EREDETI VONALVEZETÉS, ÉS CSÚCSTECHNOLÓGIA

A designerek alapjaiban gondolták újra a masszázsmedence külső és belső formáját, és egy felismerhető stílusú sorozatot alkottak.

A 30 éves múlttal rendelkező sorozat fúvókáit új köntösbe öltöztették, amivel szervesebb egységet képeznek a belső akril testtel. Az új kialakítással szinte minden fúvóka mélyebbre került a  medence testben, így még ha száraz állapotban ülünk be a medencébe, akkor sem érezhetjük a fúvókákat. A belső forma kissé kerekdedebbé vált, illetve némileg precízebben célozhatók meg az átlag méretű használók izmai, izomcsoportjai.  Az oldalburkolat esetén speciális geometriájú mintázattal látták el az oldallemezeket, és ezzel sikerült kiváltani a fautánzatot, ami az elmúlt 20 évben uralta ezt a designt.

A masszázshelyek újonnan kialakított geometriája növeli a komfortérzetet és biztosítja a kivételesen egyszerű használatot. A szűrőház megjelenése egy modern sportautó hűtőrácsát idézi, ezzel oldják a tervezők a korábbi beömlő nyílás rideg hatását. Az általános belső megjelenés miatt a Caldera Utópia sorozatának medencéi valódi erőt sugároznak, és újszerűnek, modernnek hatnak.

Két Euphoria ™ bevúvó  akár önállóan, akár egyszerre is működik, így biztosítva az erős és alapos talpmasszázst.

Az Avante lépcső külső megjelenése harmonizál az Avante burkolattal, és bármily Utopia ™ modellhez jól illeszkedik.

A kiválóan áttekinthető kezelőszervvel rendelkezik a CalderaSpas, melyet kiegészítenek a belső kezelőpanelek.

A mélyebb és kontúrosabb lábtámasz kényelmesen tartja a lábat, miközben a lábmasszírozó rendszer kényezteti talpunkat.

Az új fejpárna finoman támasztja nyakunkat, közben a kiváló hangsugárzók megteremtik a megfelelő hangulatot.

A letisztult formavilágú minimalista befúvófejek süllyesztett rozsdamentes acélból készülnek, és különleges hatást kölcsönöznek a jakuzzinak.