VÍZKEZELÉS
Nem kell többet találgatnia, hogy miből mennyit adagoljon!

NE LEGYEN GONDJA A VÍZKEZELÉSRE!

Küldetésünk az, hogy vízkezeléssel kapcsolatos fejlesztéseinkkel segítsünk vásárlóinknak gondtalanul élvezni masszázsmedencéjük nyújtotta örömöket. A CalderaSpas innovációival vegyszermentesen  tarthatja tisztán medencéje vizét, csökkentheti a bántó klórszagot és az irritációkat – medencéjének vize mégis tökéletesen tiszta, friss és azonnali használatra kész lesz.

EGYSZERŰBB

Könnyen figyelemmel kísérhető a képernyőn, egyszerű, pár lépéses folyamat. Prob­léma­mentes, könnyen elsajátítható.

HATÉKONYABB

A vizet akár egy teljes éven át nem kell cseréljük, ha az előírásokat pontosan betartjuk. Kíméli a szemet, és bőrt, nincs erős szaga.

MEGBÍZHATÓBB

Megbízhatóbb eljárás, mert egyszerűbb, kevesebb odafigyelést igényel, így általában nagyobb elégedettséggel jakuzzizunk.


1

FreshWater Sóbontó Rendszer

Az egyedi tervezésű, szabadalmaztatott FreshWater vízkezelő rendszer konyhasóból klórt állít elő, így medencéje vize akár háromszor tovább marad tiszta és friss, mint bármelyik másik vízkezelő rendszer használatával. Végül is medencéje van önért, – nem pedig fordítva.
Ez a nagyszerű rendszer 2019-től minden Utopia és Paradise sorozat modelljéhez érhető el.

2

Szűrőtisztítás

A CalderaSpas medencékben hagyományos papírszűrők gondoskodnak az áramló víz tisztításáról. Ezek felfogják az apró szennyeződéseket, hajszálakat, szél által a medencébe befújt szennyeződéseket, melyeket nagyon egyszerűen kitakaríthatunk a szűrőből.
Egy kerti tömlővel lemoshatjuk úgy, hogy közben forgatjuk a szűrőt. Utána egy mozdulat a visszahelyezése.

3

Ezüst-ion fertőtlenítő

Használja bármelyik vízkezelő rendszer kiegészítéseként a tökéletesen tiszta vízért. Az ezüst-ion patron meggátolja a baktériumok elszaporodását medencéjében. Egyszerűen helyezze be a patront masszázsmedencéje szűrőjébe, így az ezüst-ionok automatikusan és egyenletesen oldódnak ki a vízben – pont annyi, amennyire szüksége van. Nincs túl- vagy hiányos adagolás! Minden CalderaSpas jakuzzival kompatibilis.

Miért válassza a FreshWater sóbontó rendszert?

A FreshWater sóbontó rendszer minimális karbantartást igényel, mégis állandóan tisztán és használatra készen tartja medencéjét, így önnek nincs más dolga, mint gondtalanul élvezni Caldera masszázsmedencéje nyújtotta örömöket – akár minden egyes nap. Szabaduljon meg fájdalmaitól, alvászavaraitól, erősítse meg családi kötelékeit és töltsön minőségi időt szeretteivel. Amint mindennapjai részévé válik a masszázsmedence használat, rögtön érezni fogja annak pozitív hatásait életének minden területén: jobb közérzet, nyugodtabb mindennapok, jobb teljesítmény munkában és sportban, erősebb kapcsolatok.