CALDERA – LUXUS A MINDENNAPOKBAN
CALDERA – LUXUS A MINDENNAPOKBAN
BMW Design – A Jövő Masszázsmedencéi
BMW Design – A Jövő Masszázsmedencéi
Kényelem, Teljesítmény És Stílus
Kényelem, Teljesítmény És Stílus

MIÉRT A CALDERA? 

“Kényelem, teljesítmény és stílus”

A LEGJOBB MASSZÁZSMEDENCE, MELYBEN ÖTVÖZŐDIK A KÉNYELEM, A TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A STÍLUSSAL.

Masszázsmedencéből, pezsgőfürdőből számtalan modell található, azonban minél jobban megismerjük ezeket, annál könnyebb a tökéletes modellre szűkíteni a választékot. Ha arra vágyunk, hogy a mindennapi stressztől és a feszültségektől megszabaduljunk, ezáltal óvjuk egészségünket, megőrizzük fiatalságunkat, nem érdemes tovább keresnünk. A Caldera Spas masszázsmedencéiben mindezt megtaláljuk.

Mi, a Caldera Spas-nál mindig szem előtt tartottuk, hogy a piacon – mind kényelemben, energiahatékonyságban és teljesítményben – a legjobb minőségű masszázsmedencét kínáljuk vásárlóinknak.

Régóta tudjuk, hogy a gyógyfürdők milyen csodás hatást gyakorolnak testünkre, lelkünkre. Hisszük, hogy a hidroterápia nem csak fizikailag, hanem mentálisan is pozitív változásokat idézhet elő. Célunk, hogy ezt a tudást megosszuk Önökkel és a Caldera Spa masszázsmedencék segítségével betekintést nyújtsunk ebbe a misztikus világba.

KÉNYELMET TERVEZÜNK

Sokan a Caldera masszázsmedencéit a legkényelmesebb hidroterápiás eszközök között tartják számon. A masszírozó vízsugarak minden olyan kényes izomcsoportot elérnek, melyek a legnagyobb valószínűséggel tárolják a stresszből vagy megerőltetésből fakadó feszültségeket. A medencék üléseit a legnagyobb körültekintéssel alkották meg tervezőink.

TELJESÍTMÉNYT TERVEZÜNK

A Caldera masszázsmedencéi hosszú évek folyamatos használata mellett sem veszítenek teljesítményükből. Hatékony fűtőberendezéseket, szivattyúkat és egyéb, kiváló minőségű alkatrészeket építünk a medencékbe, ahogy a beltéri akril felületek is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak. Az innováció, az új technikák keresése, a design fejlesztése, az energiahatékonyság növelése a legfontosabb tervek között szerepelnek.

STÍLUST TERVEZÜNK

A tökéletes formatervezés mindig megnyugtató. Ezzel fokozható a masszázsmedence nyújtotta élmény, a lazító vagy frissítő hatás. A formatervezés része a LED-es világítás, a vízesés, a szórakoztató rendszerek és minden apró részlet, ami a kényelmet szolgálja.

Kivételes kényelem

A Caldera Spas tervezői arra törekednek hogy a legjobb masszázsmedencéket készítsék el, mind a kényelem, mind a teljesítmény szempontjából is. Viszont a kényelem azonban önmagában nem elég az értékesítéshez, ugyanis egyben olyan masszázsmedencét kell alkotni, amivel a használók együtt tudnak élni, ami egyben esztétikai élményt is nyújt.

Kivételes teljesítmény

A legjobb masszázsmedence, melyet a teljesítményre terveztek. Ahhoz, hogy a masszázsmedence a legjobb teljesítményt nyújtsa, a tervezésnek és a technológiának naprakésznek és csúcsminőségűnek kell lenni. A Caldera Spas medencéibe a legkiválóbb alkatrészeket építik a tervezők, így működésük rendkívül megbízható.

“Egy medence, melyet az Ön egészsége megőrzésére terveztek, abban is segít, hogy nyugodtan mondhassa, jól döntött!”