KÉNYELMI SZEMPONTOK
Miért fontos a kényelem egy masszázsmedence esetében?

Folyamatos fejlesztések a kényelem fokozásáért

Egy tökéletesen kényelmes masszázsmedence többet jelent annál, minthogy „jól” érezzük magunkat benne. Egy tökéletes jakuzzi segít abban, hogy teljesen ellazuljunk: biztosítja azt a közeget, ahol megszűnik a stressz és ahol feltöltődhetünk. A CalderaSpas ezért nagyjából másfél évente újítja meg medencéit. 

Kényelmi jellemzők:

1

Ergonomikus ülés

A tervezők olyan ergonomikusan kialakított üléseket álmodtak meg, melyek lágyan körülölelik a testet, tehermentesítik a gerincet és elősegítik az egyenes testtartást.

2

Teljes testre ható hidromasszázs

A különböző férőhelyek más-és-más masszázsszolgáltatást nyújtanak, így más izomfeszültségek enyhítésében vesznek részt.

3

Személyre szabott masszázsélmény

A masszázsbefúvók, és vízsugarak állíthatók, személyre szabhatók így a különböző korosztályok, és testalkatú személyek is beállíthatják a nekik legmegfelelőbb hidroterápiát.

4

Kézreálló kezelőszervek, innovatív jetek

A kezelőszervek az ülőhelyekről könnyen elérhetők, és szinte csukott szemmel is könnyűszerrel szabályozhatók.

A CalderaSpas masszázsmedencékbe beépített különféle típusú jetek   elhelyezése rendkívül figyelmes és átgondolt tervezés eredménye. A cél az volt, hogy pontosan olyan masszázst kapjon, amilyet szeretne, ott ahol a legnagyobb szüksége van rá – legyen az a dereka vagy éppen a talpa.

KÖRKÖRÖS TERÁPIA

ERGONÓMIA

FEJLESZTETT JETEK

KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSOK

TELJES MASSZÁZS

Mint egy jó személyi edző…

Úgy viszonyul a masszázshoz, mint egy jó személyi edző, aki úgy állítja össze az edzéstervet lépésről lépésre, hogy az egyes gyakorlatok végül egy teljes testet átmozgató, kiegyensúlyozott, minden fontos izomcsoportra kiterjedő edzést alkossanak.

ÜLŐHELYEK ÉS MASSZÁZSTERÁPIÁK

Ahogy ülésről ülésre halad a medencében, érezni fogja, hogy a masszázsfúvókák egyszerre egy izomcsoportra fókuszálnak: nyak és vállak, hátizmok, deréktáji izmok, combizmok, vádlik és lábfejek. Haladjon körbe, használja az összes ülést és regenerálja egész testét vagy válassza ki azt az izomcsoportot, melyre a legtöbb figyelmet szeretne fordítani. A Caldera masszázsmedencék segítségével könnyedén igényei szerint alakíthatja hidromasszázs terápiáját.

HOLISZTIKUS HIDROMASSZÁZS TERÁPIA

Masszázsmedencénket sokféleképpen használhatjuk, attól függően, hogy éppen mihez van kedvünk, mire van szüksége testünknek és lelkünknek. Néha jó csak úgy belemerülni a meleg vízbe és relaxálni, máskor viszont egy alapos, minden izomcsoportot átdolgozó masszázsra vágyunk, mely ellazítja görcsös, agyonhajszolt izmainkat és felgyorsítja testünk regeneráló folyamatait. Minden Caldera masszázsmedencét úgy terveztünk, hogy az ülések és jetek elhelyezkedése és kialakítása lehetővé tegye a holisztikus hidromasszázs terápia élményét.

IZOMCSOPORTOK MEGFELELŐ VÍZNYOMÁS ALATT

Minden izomcsoport a megfelelő terhelést kapja a megfelelő hatás érdekében. A Caldera teljes testre ható hidromasszázs terápiás kezelése úgy működik, hogy egyszerre egy helyen egy izomcsoportra fókuszál. Ezek a területek a nyak és vállak, a hátizmok, a deréktáji izmok, a combizmok, vádlik és a lábfejek. A jetek teljesítményét egyszerűen változtathatja, így szabadon dönthet aszerint, hogy éppen egy erőteljes, alapos masszázsra van szüksége, vagy egy könnyed, lágy, ellazító kezelésre.

Személyre szabott masszázsélmény

Könnyedén változtathatja a jetekből áramló víz irányát és erősségét az Utopia és Paradise sorozat modelljeiben található szabályozókkal. Állítsa be a masszázs intenzitását egy mozdulattal: forgassa el a kiválasztott jetet körülvevő külső gyűrűt, hogy egyedileg szabályozza az áramlás erősségét.

Világító kapaszkodó

A halványan derengő, világító kapaszkodó nem csak egyszerű látványelem, de biztonságunkat is szolgálja.

Lábtartó – talpmasszázs

A lábtartóval könnyedén megtámaszthatja sarkát, miközben a jetek reflexológiás talpmasszázzsal frissítik fel megfáradt lábait.

Cserélhető fejpárnák

Dőljön hátra és engedje, hogy feje megpihenjen az enyhén bemélyített puha, formatervezett, elmondhatatlanul kényelmes fejpárnán.

Haladó design

Masszázsmedencéink haladó eleganciájukról, esztétikusan formázott, süllyesztett jetjeiről és lágy vonalvezetésükről híresek.