Otthonába visszük Caldera jakuzzi bemutatótermünket! 

A jelenleg kialakult helyzetben szeretnénk megkönnyíteni a masszázsmedence kiválasztását, méghozzá úgy, hogy Önnek ki se kelljen mozdulnia otthonról. 3 dimenziós bemutatótermünkben otthona kényelméből úgy nézelődhet jakuzzi bemutatótermünkben, mintha személyesen lenne jelen. A virtuális séta során bármikor kérheti masszázsmedence szakértőink tanácsait, felteheti kérdéseit telefonon, vagy chat alkalmazásunkban; készségesen segíteni fognak Önnek az eligazodásban. A vásárlás, jakuzzi választás e formája nem csak kényelmes, de biztonságos is.  Ön kiválasztja a legmegfelelőbb jakuzzi modellt, a Caldera csapata pedig raktárról kiszállítja és telepíti Önnek.

Caldera jakuzzik az Ön otthonában 3D bemutatótermünkben

2020. ÁPRILIS-MÁJUS 

Lépjen be 3 dimenziós, virtuális bemutatótermünkbe, kérje szakértőink segítségét a tökéletes jakuzzi modell megtalálásához, és kérje extra kedvezményeinket! Tudja meg elsőként az igénybe vehető Caldera jakuzzi kedvezményeink mértékét! Ne maradjon le a készleten lévő, azonnal telepíthető jakuzzikról!

Tájékoztassuk Caldera jakuzzikra igénybe vehető extra kedvezményekről?

3d-s bemutatótermi séta a jakuzzi választás megkönnyítéséhez 

Tekintse meg 3 dimenziós virtuális bemutatótermünket!


Exkluzív bemutatótermi séta az Ön Caldera jakuzzi szakértőjével, ahol akár egyedül is lehet!

Foglaljon időpontot különleges bemutatótermi sétánkra, mely során akár egyedül lehet bemutatótermünkben jakuzzi szakértőnkkel!

Tudjon meg mindent a Caldera masszázsmedencékről szak­képzett értékesítőinktől, akik idén elnyerték a világ lejobb jakuzzi kereskedője díjat. Kollégánk személyesen mutatja be hatalmas, 1600 négyzetméteres bemutatótermünkben a legmodernebb, legexkluzívabb jakuzzi­kat, azokat, melyeket kifejezetten Önnek, és specifikus igényeinek megfelelően ajánlana.

IDŐPONTFOGLALÁS - 9:00 - 15:00

A kialakult helyzetre való tekintettel lehetőség van egyéni bemutató­termi bejárásra, melyhez időpont­foglalás szükséges. Nekünk fontos az Ön biztonsága! Foglaljon időpontot, és legyen akár egyedül Caldera jakuzzi szakértőnkkel. 

Hogy segíthetünk a választásban?

Találja meg az igényeinek maradéktalanul megfelelő masszázsmedencét!

Összegyűjtöttük a szükséges információkat Önnek, melyek alapján eldöntheti, hogy milyen méretű, felszereltségű, és formai kialakítású jakuzzi lenne Önnek a legmegfelelőbb! A jó és megalapozott döntéshez számtalan szempontot kell tekintetbe venni, erre szolgálnak tájékoztató anyagaink.

CALDERA SPAS – DESIGN ÉS TELJESÍTMÉNY

Rengeteg masszázsmedence kapható ma a piacon, de kimagasló teljesítményű kevés van.  Azonban ha alaposan megvizsgáljuk a modelleket, akkor az összehasonlításban a Caldera Spas igen kiváló eredményt hoz. Ha szeretne saját masszázsmedencéje kellemes, és erőteljes vízsugaraiban megszabadulni a mindennapi stressztől, ne keressen tovább, válogasson a CalderaSpas masszázsmedence modellekből.

Csapatunk több, mint kétezer masszázsmedencét telepített már Magyarországon. Ha Ön is szeretne egy jakuzzit a teraszára vagy a kertjébe, kérje ajánlatunkat, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztani az igényeihez leginkább illeszkedő Caldera Spas modellt. Fontos, hogy a megfelelő szolgáltatású jakuzzit találja meg, ami elegendő férőhellyel rendelkezik, ami megfelelő szolgáltatásokat nyújtja Önnek, családtagjainak, ismerőseinek!
Akkor választ jól, ha körültekintően mérlegel, sőt ha személyesen győződik meg az elérhető jakuzzik minőségéről!

3 MASSZÁZSMEDENCE SOROZAT ÁLL RENDELKEZÉSÉRE

A Caldera Spas három jakuzzi sorozatát a kisebbtől a nagy méretűekig bővülő felszereltséggel  látja el! Tekintse meg a különbségeket, illetve  kérje szakértő értékesítőnk segítségét! A megfelelő medence kiválasztása komoly feladat, ami  évekre szóló döntést jelent!

MODELL SOROZAT SZERINTI VÁLASZTÓ

Az Utopia® Sorozat luxus masszázsmedencéi tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést nyújtanak.

Élvezze a hidroterápiás masszázst, és válassza az optimális masszázsmedence sorozat egyik típusát!

Ebben a sorozatban megtalálja az összes hidroterápiás megoldást a legjobb ár-érték arányban.

FÉRŐHELY SZERINTI VÁLASZTÓ

6 FÉRŐHELY

GENEVA

FÉRŐHELY: 6, Befúvók: 55,
Méret: 226 x 226 x 97 cm

TAHITIAN

FÉRŐHELY: 6, Befúvók: 48,
Méret: 213 x 213 x 91 cm

MAKENA

FÉRŐHELY: 6, Befúvók: 46,
Méret: 226 x 226 x 91 cm

PALATINO

FÉRŐHELY: 6, Befúvók: 45,
Méret: 226 x 226 x 98 cm

MARINO

FÉRŐHELY: 6, Befúvók: 35,
Méret: 213 x 213 x 91 cm

FLORENCE

FÉRŐHELY: 6, Befúvók: 46
Méret: 213 x 213 x 91 cm

7 FÉRŐHELY

NIAGARA

FÉRŐHELY: 7, Befúvók: 52,
Méret: 226 x 226 x 97 cm

SALINA

FÉRŐHELY: 7, Befúvók: 40,
Méret: 226 x 226 x 91 cm

8 FÉRŐHELY

CANTABRIA

FÉRŐHELY: 8, Befúvók: 74,
Méret: 274 x 231 x 97 cm

 

1-3 FÉRŐHELY

AVENTINE

FÉRŐHELY: 2, Befúvók: 14,
Méret: 163 x 163 x 74 cm

KAUAI

FÉRŐHELY: 3, Befúvók: 31,
Méret: 213 x 165 x 75 cm

CELIO

FÉRŐHELY: 3, Befúvók: 18,
Méret: 213 x 165 x 76 cm

 

4-5 FÉRŐHELY

MARTINIQUE

FÉRŐHELY: 5, Befúvók: 34,
Méret: 226 x 193 x 86 cm

CAPITOLO

FÉRŐHELY: 5, Befúvók: 23,
Méret: 208 x 208 x 84 cm

PROVENCE

FÉRŐHELY: 4, Befúvók: 43,
Méret: 198 x 213 x 89 cm

 

Masszázsmedencét keres? Kérje ajánlatunkat!

3D FORGATHATÓ VIDEÓ – A MASSZÁZSMEDENCE ÉLETÉRZÉS

MASSZÁZSMEDENCE VÁSÁRLÁS KÖNNYEDÉN

Amint megszületett az elhatározás, hogy masszázsmedencét vásárolnánk, érdemes összehasonlítani a különböző méretű és felszereltségű modelleket. Így biztos, hogy az ideális masszázsmedencét választjuk. A döntést megkönnyítendő, számos eszközt alkalmazhatunk a CalderaSpas jakuzzik oldalán. A megfelelő modell kiválasztásához érdemes bejelentkezni a legközelebbi CalderaSpas masszázsmedence szalonba, hogy az áhított modellt ne csak virtuálisan, hanem a valóságban is kipróbálhassuk. Ez a legjobb módja annak, hogy megtapasztalhassuk azt az élményt, amit ez a kiváló masszázsmedence nyújthat.


Ahhoz, hogy eredményes legyen a vásárlás és minden elképzelés megvalósulhasson, a Caldera Spas segít felkészíteni a lakást és a kertet a masszázsmedence fogadására.


Ha szeretné katalógusunkat tüzetesen átolvasni, és szeretné megmutatni családtagjainak, ismerőseinek, igényelje nyomtatott formában, és mi néhány napon belül elpostázzuk Önnek.

Ajánlatkérés és érdeklődés

Csapatunk több, mint kétezer masszázsmedencét telepített már Magyarországon. Ha Ön is szeretne egy jakuzzit a teraszára vagy a kertjébe, kérje ajánlatunkat, és mi szívesen segítünk Önnek a kiválasztani az ön igényeihez leginkább illeszkedő Caldera modellt.