Caldera bemutatótermi Jakuzzi vásár a SpaTrend Outdoor Design MAXCityben
Caldera bemutatótermi Jakuzzi vásár a SpaTrend Outdoor Design MAXCityben
A magyar Caldera csapat kapta a legjobb masszázsmedence kereskedő díját
A magyar Caldera csapat kapta a legjobb masszázsmedence kereskedő díját
Igényelje ingyenes katalógusunkat!
Igényelje ingyenes katalógusunkat!
Új Caldera Spas Design a BMW-től
Új Caldera Spas Design a BMW-től
A BMW designerei alapjaiban gondolták újra a masszázsmedence külső és belső formavilágát.

CALDERA SPAS MAGYAR CSAPATA NYERTE MEG AZ ÉV KERESKEDŐJE DÍJAT

Idén is San Diego adott otthont a jakuzzi világ gálájának: az eseményén a SpaTrend csapata újabb elismerésben részesült.
A SpaTrend csapata az elmúlt több, mint 10 évben rengeteget tett azért, hogy a hidromasszázs medencék kilépjenek az elérhetetlen álom kategóriájából, és mindenütt, mindenki számára elérhetőek legyenek. Az otthoni wellness szakemberei már az ország 8 különböző pontján várják azokat, akik szeretnék a minőségi kikapcsolódás ígéretével kiegészíteni mindennapjaikat. A Caldera masszázsmedencék a törökbálinti MAXCity-ben létrehozott hatalmas, színvonalas bemutatóterme Európa bármely országában megállná a helyét – ahogy ezt az amerikai díj 2018-ban is igazolta.

CALDERA SPAS – DESIGN ÉS TELJESÍTMÉNY

Rengeteg masszázsmedence kapható ma a piacon, de kimagasló teljesítményű kevés van.  Azonban ha alaposan megvizsgáljuk a modelleket, akkor az összehasonlításban a Caldera Spas igen kiváló eredményt hoz. Ha szeretne saját masszázsmedencéje kellemes, és erőteljes vízsugaraiban megszabadulni a mindennapi stressztől, ne keressen tovább, válogasson a CalderaSpas masszázsmedence modellekből.

MODELL SOROZAT SZERINTI VÁLASZTÓ

Az Utopia® Sorozat luxus masszázsmedencéi tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést nyújtanak.

Élvezze a hidroterápiás masszázst, és válassza az optimális masszázsmedence sorozat egyik típusát!

Ebben a sorozatban megtalálja az összes hidroterápiás megoldást a legjobb ár-érték arányban.

MASSZÁZSMEDENCE VÁSÁRLÁS KÖNNYEDÉN

Amint megszületett az elhatározás, hogy masszázsmedencét vásárolnánk, érdemes összehasonlítani a különböző méretű és felszereltségű modelleket. Így biztos, hogy az ideális masszázsmedencét választjuk. A döntést megkönnyítendő, számos eszközt alkalmazhatunk a Caldera jakuzzik oldalán.A megfelelő modell kiválasztásához érdemes bejelentkezni a legközelebbi Caldera masszázsmedence szalonba, hogy az áhított modellt ne csak virtuálisan, hanem a valóságban is kipróbálhassuk. Ez a legjobb módja annak, hogy megtapasztalhassuk azt az élményt, amit egy Caldera masszázsmedence nyújthat.

Ahhoz, hogy eredményes legyen a vásárlás és minden elképzelés megvalósulhasson, a Caldera Spas segít felkészíteni a lakást és a kertet a masszázsmedence fogadására.


Ha szeretné katalógusunkat tüzetesen átolvasni, és szeretné megmutatni családtagjainak, ismerőseinek, igényelje nyomtatott formában, és mi néhány napon belül elpostázzuk Önnek.