ÚJSZERŰ DESIGN
A BMW tervezői alapjaiban gondolták újra a jakuzzik kialakítását, és egy felismerhető, egyedi stílusú sorozatot alkottak

BMW DESIGN 

CalderaSpas Utopia sorozat a BMW tervei alapján

A KOR KIHÍVÁSAIHOZ IGAZODVA

A Caldera Spas masszázsmedencék különlegesnek számító Utópia sorozatát a BMW formatervező mérnökeinek tervei alapján készítette el.

Olyan medencéket akartak alkotni, amely megelőzi korát, és mégis beleillik egy mai klasszikus, vagy éppen modern környezetbe is. Újragondolták az oldalburkolat struktúráját, a külső és belső világítást, a forma tagoltságát, a belső héj formai, ergonómiai kialakítását. Az Utopia sorozatot a legigényesebb, legnagyobb követelményeket támasztó Caldera Spas felhasználók számára készítették. Azoknak, akik értékelik az egyediséget, de szem előtt tartják a fenntarthatóságot és a megbízhatóságot.

Sokan a Caldera masszázsmedencéit a legkényelmesebb hidroterápiás eszközök között tartják számon. A masszírozó vízsugarak minden olyan kényes izomcsoportot elérnek, melyek a legnagyobb valószínűséggel tárolják a stresszből vagy megerőltetésből fakadó feszültségeket. A medencék üléseit a legnagyobb körültekintéssel alkották meg tervezőink.

UTOPIA MODELLEK

Az Utopia sorozat modelljei 6 személyes Tahitian, a Geneva, a Cantabria és a Niagara. Minden masszázsmedecnénkre ugyanaz az egyedi külső és belső megjelenés jellemző, amely meghatározza a mai Calderát. A gyártó a régóta gyártott négy modell mellé a paletta bővítése érdekében két új medencével bővítette ezt a sorozatot: a Provence-szal, és a Florence-szel. E két medence szolgáltatásaiban egészíti ki a nagyobb modelleket.

CALDERA SPAS CANTABRIA

CALDERA SPAS GENEVA

CALDERA SPAS TAHITIAN

CALDERA SPAS NIAGARA

CALDERA SPAS FLORENCE

CALDERA SPAS PROVENCE